Dobrodošli na European Running Business Conference 2024—neuporedivo okupljanje stručnjaka iz industrije trčanja! Pridružite nam se od 8-10. novembra u kultnom Kulturnom centru Zaklade Stavros Niarchos u Atini, Grčka, rodnom mjestu maratona.

U organizaciji European Athletics i SEGAS, u saradnji s cijenjenim partnerima HAKU, MYLAPS, WITISI i World’s Sports Group, ERBC 2024 će okupiti organizatore događaja, dobavljače trka, federacije, marketinške stručnjake, lidere mišljenja i medije iz cijele Evrope i šire.

Zašto prisustvovati ERBC 2024?

????‍ Povežite se s liderima industrije: Umrežite se s ključnim osobama u industriji trčanja.

???? Podijelite uvide i najbolje prakse: Razmijenite znanja i strategije s kolegama.

???? Dobijte inspiraciju i saznajte o inovativnim pristupima: Otkrijte nove ideje za unapređenje vaših događaja i poslovanja.

???? Promovišite svoja dostignuća i razgovarajte o izazovima: Predstavite svoje uspjehe i zajednički se suočite s izazovima u industriji.

???? Otkrijte najnovija tehnička rješenja i uzbudljive proizvode: Budite u toku s najnovijim dostignućima i ponudama u industriji.

???? Ekskluzivna prilika: Trčite Atinski maraton!

Koristite kod 30%OFF@ERBC prilikom plaćanja za 30% popusta na registraciju. Ne propustite priliku da budete dio ovog dinamičnog događaja koji oblikuje budućnost industrije trčanja. Vidimo se u Atini!

ERBC2024 #europeanathletics #snfcc #segas

By asbih