S radošću vas obavještavamo da je naša Seniorska atletska reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla na Timsko Evropsko prvenstvo u Poljsku! ????????

Naši izvrsni sportisti su puni entuzijazma i spremni da se suoče s najboljima iz cijele Europe. Ovo je prilika za naš tim da se istakne, pokaže svoje atletske vještine i dostojanstveno predstavi našu divnu zemlju. ????????

Borit ćemo se za drugu diviziju s velikom strašću i ponosom. Bez obzira na izazove koji nas čekaju, vjerujemo u našu snagu i talent. Svi naši sportisti su predani, disciplinovani i spremni pružiti svoj maksimum na stazi.

Vaša podrška nam je izuzetno važna! Također vas pozivamo da nas pratite na našim društvenim mrežama kako biste bili u tijeku s najnovijim rezultatima, slikama i pričama o našim sportistima. Podijelite svoje poruke ohrabrenja i zastave Bosne i Hercegovine kako bismo osjetili vašu podršku do Poljske!

Hvala vam što ste uz nas u ovom uzbuđenju. Držimo palčeve našim atletičarima i želimo im svu sreću na Timskom Evropskom prvenstvu!

#BosnaHercegovinaAtletika #TimskoEP2023 #PonosniNašTim #BorbaZaDruguDviziju #NavijamoZaBiH #Silesia

By asbih